fbpx

COACHING

Onze unieke state-of-art hersentrainingtechnologie is dè tool die we gebruiken in onze dagelijkse praktijk om je brein te optimaliseren om meer uit het leven te halen. Maar dat is niet het volledige verhaal, wel?

Om je brein optimaal in balans te brengen en te houden zijn twee andere factoren ontzettend belangrijk. Allereerst je voeding en/of suppletie. Als jij je brein de voedingsstoffen geeft die je nodig heeft om optimaal  te presteren dan heb je je eerste slag gemaakt

De tweede belangrijke factor zijn je omgevingsfactoren en de manier waarop je gedurende de dag je agendataken of to-do-lists afwerkt. Als je een niet systematische manier hebt om aan je taken te werken, dan is de kans groot dat je niet het maximale uit je dag haalt en je brein sneller vermoeid of afgeleid raakt en dat is zonde.  

In de braintrainingsessies geven mijn team en ik je advies om gemakkelijker met voeding en suppletie om te gaan en je dag op een krachtigere manier te starten en af te sluiten.  

 

Verander je kijk

De mensen waarmee wij werken nemen geen genoegen met brainfog, een slecht geheugen, een waardeloze concentratie of neerslachtige gevoelens. Als je denkt dat dit soort dingen nu eenmaal horen bij het ouder worden of onomkeerbaar zijn omdat je ‘Niet Aangeboren Hersenletsel’ hebt, sta dan open voor een adviesgesprek met een hersentraining bij Braintraining Profs.    

Veel van onze mentaal-emotionele problemen hebben helemaal niets met onze ‘psychologie’ te maken. Deze uitdagingen komen voor 80% voort uit het functioneren van ons fysieke brein en slechts voor een deel uit wat we hebben meegemaakt in ons leven. Iedere significante gebeurtenis heeft invloed op je breinbalans, maar ‘praattherapie’ om er anders mee om te gaan heeft doorgaans weinig tot geen effect op deze brein ‘disbalans’.

Braintraining aan onze unieke hersentrainingapparatuur zorgt voor een veerkrachtig en belastbaar brein en geeft je het uithoudingsvermogen om om te kunnen gaan met wat dan ook er op je pad komt. Voel je vrij om je gegevens achter te laten of direct een afspraak in te plannen. 

 

 

 

In onze praktijk werk je doorgaans drie maanden wekelijks aan je breinbalans terwijl je aangesloten bent aan onze apparatuur.

In sessies van 50 minuten werk je ongeveer een half uur met onze apparatuur terwijl je in een luie stoel naar muziek zit te luisteren. Terwijl mijn team of ikzelf je aansluiten en loskoppelen van de apparatuur adviseren we je bij de dingen die je de afgelopen weken hebt ervaren. 

Daarnaast krijg je tips en advies op het gebied van de correcte voeding van je brein en de indeling van je dag om zodoende maximaal resultaat uit je sessie te halen en je brein zo snel mogelijk op orde te krijgen. 

Laat je gegevens hieronder achter of plan zelf hier een afspraak in.


VAN UITSTEL KOMT AFSTEL.. LET'S DO THIS!