fbpx

COACHING

Ik wil dat je open staat voor het simpele maar lifechanging idee dat je de wereld niet ziet zoals hij werkelijk is. Jij in het bijzonder, ziet de wereld enkel zoals deze op jou overkomt. Al je ervaringen kleuren de lens waarmee je kijkt. Hoe je naar de personen in je leven kijkt. Daarmee beperk je ieder moment en voor jouw oog compleet onzichtbaar, de set aan mogelijkheden die voorhanden is in de échte wereld. De realiteit. De mogelijkheden waartoe je toegang zou hebben, om in het hier en nu te kunnen dealen met alle uitdagingen in je persoonlijke en zakelijke leven. Of juist al die wensen en verlangens die je eigenlijk al terzijde had geschoven, écht te creëren.

Het ontkennen van het idee dat jouw wereld niet de echte wereld is, kost je je leven. Niet je polsslag. Je leven.

Shift je context!

Wat je vandaag voor onmogelijk houdt, kan morgen een compleet moeiteloze realiteit zijn om in te leven. Ongeëvenaarde mogelijkheden om in actie te zijn om alles waar je op uit bent in je leven te vervullen liggen in het verschiet. Ben jij bereid om samen met mij brutaal eerlijk te kijken naar de context waarin je je leven leeft?

Om een leven te leiden waar je zielsveel van houdt. Om een buitengewoon leven te leiden: shift je context! Het verschuiven van je ‘context van leven’ geeft direct toegang tot nieuwe overtuigingen en manieren van leven, en een nieuwe manier van zijn in de wereld. Een manier van zijn die je automatisch in beweging zet, inspireert, en tot daadkrachtige actie aanzet.

Als je met mij werkt transformeren we samen je kijk op de wereld. Van een wereld waarin je ziet dat je geen verantwoordelijkheid kunt nemen en het leven aan je voorbij gaat, naar een wereld waarin jij het leven creëert. Je handelt dan op basis van door jou gekozen voorwaarden en acties. Je leeft dan daar waar andere mensen geen kartonnen borden meer zijn waar je aan voorbij loopt, maar waar echte connecties zijn. Deze shift van context, van iemand die reageert op het leven naar iemand die creëert in het leven, is een paar intense gesprekken met krachtige inzichten en een doorbraak in je manier van zijn van je vandaan.

Transformatief coachen

Op een bepaald moment in je leven zijn je winnende strategieën je beperkende strategieën geworden. Toegang krijgen tot de aard van ‘hoe je wint’ in het leven, bied je de vrijheid om een nieuwe realiteit te creëren, een krachtig werkbare manier van mens zijn, en een krachtig kader om om te gaan met ongewenste gedachtes, angst, gevoelens of emoties.

Ik voel me bij voorbaat al vereerd om met je te mogen werken. Plan gerust vandaag nog een gesprek met me in om te zien of de droom die jij hebt voor jouw leven, je relaties of je onderneming, mij inspireert om je coach te kunnen zijn.

Laat je gegevens hieronder achter of plan zelf hier een afspraak in.

Privacy checkbox

VAN UITSTEL KOMT AFSTEL.. LET'S DO THIS!