fbpx

Aangenaam,

Mark van Huijgevoort

Ik ben 43 jaar oud, fanatiek sporter en met mijn twee heerlijke dochters van 12 en 16 jaar oud ben ik woonachtig in Hulten, een klein dorp onder de rook van Tilburg.

Sinds 2016 werkte ik vanuit Waalwijk en later vanaf 2022 in mijn praktijk in Hulten met de braintraining methode die mij -letterlijk- mijn kwaliteit van leven heeft teruggegeven. Deze trainingsmethode heeft inmiddels zijn weg weten te vinden naar vele particulieren, gezinnen, sportprofessionals & ondernemers die alles uit het leven willen halen,  terwijl ze dat eigenlijk al dachten dat te doen!

Waarom hersentraining?

Tot eind 2013 heb ik veel geld besteed aan persoonlijke ontwikkeling.  Ik had wel doorbraken, maar nooit voor langere tijd. Per toeval kwam ik zoekend naar een oplossing van mijn eigen klachten in 2013 op het spoor van de hersentrainingsmethode waarvan ik nu gebruik maak in mijn praktijk.

Het verhaal wil namelijk dat ik met ruim 80 uur van huis als leidinggevende van een bedrijf in Antwerpen in 2013 binnen een paar dagen een alles belemmerende hoofdpijn ontwikkelde. Ik ben eigenwijs van aard maar één ding wist ik zeker: ik wilde van mijn hoofdpijn af! Niettemin was ik al snel door mijn -met goede moed opgepakte- lijstje met opties heen. Niets behalve zware medicatie scheen te helpen. Na een paar maanden zoeken op Internet vond ik een onderzoeksinstituut wat trainingsapparatuur voor het brein ontwikkelde en heb ik de stoute schoenen aangetrokken.

Klachtenvrij

Na twee maanden wekelijks trainen met deze hersentrainingsapparatuur begon mijn hoofdpijn af te nemen, waren mijn stressklachten reeds verdwenen, en werd ik -onverwacht- vele malen minder gesloten, open en sociaal. Het leek wel of ik me voor het eerst echt bewust was van de rest van de wereld. Ik was in een klap stukken minder gevoelig, kon me extreem goed concentreren, stond pro-actief in het leven, en was gestopt met piekeren & klagen. Ik was compleet in het hier en nu. Al met al veranderingen die mijn omgeving ook direct opmerkte. Toen mijn hooggevoelige dochter -van destijds 6 jaar- al binnen enkele weken ook dit soort onverwachte resultaten had, was ik meteen compleet overtuigd van wat dit voor heel veel mensen kon betekenen. Mijn dochter kon al snel vele malen gemakkelijker mee komen met school, zonder ‘om niets’ thuis te hoeven ploffen, uit te huilen en te ontladen. De impact daarvan op haar en op dat van mijn gezin was enorm. Het was echt een kentering die zich ook doorzette in de carrièrekeuzes die ik maakte om enerzijds meer thuis te kunnen zijn, èn tegelijk impact te kunnen maken op anderen.

Ik wil je van harte uitnodigen om me te bellen, te mailen, te appen of een bericht te sturen via Messenger. Wie weet hebben we een klik, en sta je me toe het verschil te kunnen maken voor jou, je gezin, je medewerkers of je onderneming.

Enkele reacties van klanten

Eind november was ik samen met mijn dochter bij een HSP lezing van Mark. Het leek me zinvol voor mijn dochter om een aantal braintrainingsessies te volgen. Via de dubbeltraining kon ik zelf ook mee doen.

Ik was zeer sceptisch en dacht aan de film met Jim Carrey: ‘Eternal sunshine of the spotless mind’, waar zijn gedachten worden ‘gewist’ … Ik dacht dat het niks voor me zou zijn, ik had niet écht klachten en een fijn leven. Mark noemde me echter ‘uitgecheckt’. Na een aantal sessies begon ik me bovenwonder beter te voelen. Ik had meer energie, kon beter slapen, had rust in mijn hoofd en ik ga nu weer uitdagingen aan. Vol op in het leven dus. Een prachtig cadeau wat mijn leven nóg fijner heeft gemaakt  

Anet VDF van Eck

Ruim 3 maanden geleden een proefsessie gevolgd samen met mijn man, hij heeft veel restverschijnselen na een hersenbloeding.
Wat bleek, ook mijn brein was ontzettend uit balans. Na 12 sessies merk ik dat ik beter functioneer en beter mijn eigen keuzes kan maken. Mark heeft mij ontzettend geholpen mijn proces uit te leggen. Dit doet nog steeds heel veel met me.
Ook mijn man heeft het ontzettend geholpen, zijn spraak is verbeterd, hij kan zich beter uitdrukken en durft mensen aan te spreken. De spasmes in zijn hand veranderen, waardoor hij deze beter kan ontspannen en actiever in wil zetten. Er is een meer ontspannen sfeer tussen ons. Echt een aanrader voor iedereen die een betere versie van zichzelf wil worden.

Corrie Looman

Door Braintraining heb ik weer ruimte in mijn hoofd en is alles weer overzichtelijk. Het stelt me juist in staat om nog veel meer te voor elkaar te krijgen dan voorheen omdat alles juist zo helder is geworden. Ik zie het als een defragmentatie van je hersenen; alles wordt opgeschoond en werkt veel efficiënter.

Gila van Steen

De obstakels op de weg ontdek je vaak pas als je er mee wordt geconfronteerd. Met de hulp van de hersentrainingen bij Mark heb ik die obstakels ontdekt én er mee leren dealen. Dit heeft me geholpen om op zowel privé als zakelijk vlak te groeien.

Mathijn Vermeer

VAN UITSTEL KOMT AFSTEL.. LET'S DO THIS!