fbpx

Aangenaam,

Mark van Huijgevoort

Ik ben 39 jaar oud, fanatiek Crossfitter en met mijn twee heerlijke dochters van 8 en 12 jaar oud ben ik woonachtig in Hulten, een klein dorp onder de rook van Tilburg.

Sinds 2016 werk ik vanuit Waalwijk, en inmiddels ook in mijn praktijk in Hulten met de braintraining methode die mij -letterlijk- mijn kwaliteit van leven heeft teruggegeven. Deze trainingsmethode heeft inmiddels zijn weg weten te vinden naar vele gezinnen, sportprofessionals & ondernemers die alles uit het leven willen halen. Terwijl ze dat eigenlijk al dachten dat te doen!

Waarom hersentraining?

Tot eind 2013 heb ik veel geld besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Her en der had ik wel doorbraken, maar nooit voor lange tijd. Per toeval kwam ik in 2013 op het spoor van de hersentrainingsmethode waarvan ik nu gebruik maak in mijn praktijk.

Met ruim 80 uur van huis als leidinggevende van een bedrijf in Antwerpen, ontwikkelde ik in 2013 binnen een paar dagen een allesbelemmerende hoofdpijn. Ik ben eigenwijs van aard maar één ding wist ik zeker: ik wilde van mijn hoofdpijn af! Niettemin was ik al snel door mijn -met goede moed opgepakte- lijstje met opties heen. Niets behalve zware medicatie scheen te helpen. Na een paar maanden zoeken op Internet vond ik een Canadees onderzoeksinstituut wat trainingsapparatuur voor het brein ontwikkelde.

Klachtenvrij

Na twee maanden wekelijks trainen met de hersentraining apparatuur begon mijn hoofdpijn af te nemen, waren mijn stressklachten reeds verdwenen, en werd ik -onverwacht- vele malen minder gesloten, open en sociaal. Het leek wel of ik me voor het eerst echt bewust was van de rest van de wereld. Ik was in een klap stukken minder gevoelig, kon me extreem goed concentreren, stond pro-actief in het leven, en was gestopt met piekeren & klagen. Ik was compleet in het hier en nu. Veranderingen die mijn omgeving ook direct opmerkte. Toen mijn hooggevoelige dochter van destijds 7 jaar, al binnen enkele weken ook dit soort onverwachte uitkomsten kende, was ik meteen compleet overtuigd van wat dit voor heel veel mensen kon betekenen. Mijn dochter kon al snel vele malen gemakkelijker mee komen met school, zonder ‘om niets’ thuis te hoeven ploffen, uit te huilen en te ontladen. De impact daarvan op haar en op dat van mijn gezin was enorm. Het was echt een kentering die zich ook doorzette in de carrièrekeuzes die ik maakte om enerzijds meer thuis te kunnen zijn, èn tegelijk impact te kunnen maken op anderen.

Ik ben toegewijd om het leven te laten werken voor iedereen. Liefst wil ik -als een compleet opgebrande kaars aan het einde van mijn leven- nog meemaken, dát het ook werkt voor iedereen. Ik wil je dan ook van harte uitnodigen om me te bellen, te mailen, te appen of een bericht te sturen via Messenger. Wie weet hebben we een klik, en sta je me toe het verschil te kunnen maken voor jou, je gezin, je medewerkers of je onderneming.

Enkele reacties van klanten

Eind november vorig jaar was ik samen met mijn dochter bij een HSP lezing van Mark in Waalwijk. Het leek me zinvol voor mijn dochter om een aantal sessies braintraining te volgen. Via de duo training kon ik zelf ook mee doen.

Ik was zeer sceptisch en dacht aan de film met Jim Carrey: Eternal sunshine of the spotless mind, waar zijn gedachten worden ‘gewist’……. ik dacht dat het niks voor me zou zijn, ik had niet écht klachten en een fijn leven. Mark noemde me ‘uitgecheckt’. Na een aantal sessies begon ik me beter te voelen. Meer energie, beter slapen, rust in mijn hoofd en ik ga weer uitdagingen aan. Vol op in het leven dus. Een prachtig kado wat mijn leven nóg fijner heeft gemaakt 

Anet VDF van Eck

Ik ben ongeveer 2 maanden geleden een bedrijfscoachingtraject gestart bij Mark. Echt een waardevolle investering in jezelf. Want wie je bent weet je vaak wel. Echter wie je moet zijn om een bepaald doel te bereiken is een heel ander verhaal. Hij laat je jouw blinde vlek zien, en pas dan kan je er wat mee.
Ik heb mij enorm verbaasd dat er in een kort gesprek met Mark, hindernissen kunnen verdwijnen en er ruimte ontstaat. Ruimte om te handelen, focussen en doelen te behalen.

Dank je!

Paulien Olieslaegers

Dankzij Mark kon ik meer staan voor wie ik ben!!! Zonder hem had ik nooit bereikt wat ik nu heb en weet ik dat de limiet nog niet is bereikt… een topper van formaat!
Katrien Lemaheu

De obstakels op de weg ontdek je pas als je er mee wordt geconfronteerd. Met de hulp van Mark en de hersentrainingen heb ik die obstakels ontdekt én er mee leren dealen, wat me heeft geholpen op zowel privé als zakelijk vlak te groeien.
Mathijn Vermeer

VAN UITSTEL KOMT AFSTEL.. LET'S DO THIS!