fbpx

VOOR IEDEREEN!

Veel mensen leggen de oorzaak van ‘vastdenken’ buiten zichzelf. Maar wie het aandurft om eigen verantwoordelijkheid te nemen en te kiezen voor zichzelf, doorbreekt de impasse en komt verder.

Ook jij kan erin slagen om met hersentraining de regie te houden over je denken. Over je keuzes en de gevolgen.

Braintraining Profs is er voor iedereen die vooruit wil in het leven. Afscheid wil nemen van vaste denkpatronen en ruimte wil krijgen voor nieuwe, betere ideeën.  Of dat nu een ondernemer is die door de bomen het bos niet meer ziet, iemand die de grip op zijn denken verliest, een burn-out wil voorkomen of iemand die door ADHD of ADD moeite heeft met concentratie.

Voor particulieren

Concentratieproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn. Dit en vele andere klachten, zijn symptomen waarbij een disbalans van de hersenen aan ten grondslag ligt. Hersentraining helpt de balans terug te vinden, obstakels te doorbreken en je fit en vitaal te voelen.

Voor ondernemers

De grootste kostenpost van een ondernemer is het geld wat hij kan verdienen, maar niet verdient. Beslissingen uit het verleden onttrekken je het zicht op de set aan mogelijkheden die tot je beschikking staan om in actie te zijn in het hier en nu. Kom uit je hoofd, kom in actie.

Voor sporters

Als (top)sporter wil je het maximale uit je prestaties halen. En die prestaties behaal je niet met alleen een getraind lichaam. Ook je geest moet fit zijn. Door de balans in de hersenen te optimaliseren, doorbreek je obstakels, heb je een betere focus en verbeter je, jouw prestaties.

VAN UITSTEL KOMT AFSTEL.. LET'S DO THIS!