fbpx

Je hersenen trainen?

Ja, dat kan!

Met een hersentraining bij Braintraining Profs krijg je veilig en doeltreffend je hersenen in balans. Braintraining Profs werkt met laatste generatie hersentrainingsapparatuur, en wij gebruiken deze hersentrainingen als enige tool in onze praktijk i.c.m. voeding en suppletie. Dit maakt een wezenlijk verschil in specialisme. We werken dan ook enkel samen met mensen in die doelgroepen waarvoor we écht een verschil kunnen maken.

Jouw fitte brein zorgt voor regie. Je hebt rust en overzicht. Je hebt weer focus op wat je echt belangrijk vindt in het leven. Zonder medicatie, zonder bijwerkingen. 

Hoe werkt een training?

Met de hersentraining technologie meten we je hersenactiviteit (EEG). Dat gebeurt met elektroden. Tijdens een sessie kijk je naar beelden en luister je naar muziek. Ondertussen laten jouw hersengolven zien waar je brein in een disbalans verkeerd. Kun je je bijvoorbeeld slecht concentreren dan toont de monitor een storing in dat hersengebied. De ‘feedback’ houdt in dat het hersengebied dat uit balans is getraind wordt om zich te herstellen en weer binnen de norm te komen qua golven. Zelf hoor je dat middels een signaal in beeld of geluid.

De training zorgt ervoor dat je hersenen op den duur uit zichzelf binnen de norm blijven qua golven. En dat geeft je rust en balans.

Persoonlijk Advies

Braintraining werkt altijd met aanvullend advies. Waar zitten de zwakke plekken in de belasting van je brein en hoe kun je die oplossen? Hoe is je waak- en slaapritme en wat is de invloed van stress op jouw brein?Uitgaande van jouw flexibele en veerkrachtige brein, ontdek je dat je tot heel veel meer in staat bent dan je denkt. 

VAN UITSTEL KOMT AFSTEL.. LET'S DO THIS!