fbpx

Je hersenen trainen?

Ja, dat kan!

Met een hersentraining bij Braintraining Profs krijg je veilig en doeltreffend je hersenen in balans. Braintraining Profs werkt met de laatste generatie hersentrainingsapparatuur uit Canada, en wij gebruiken -naast persoonlijke coaching- deze hersentrainingen als enige tool in onze praktijk. Dit maakt een wezenlijk verschil in specialisme. We werken dan ook enkel samen met mensen in die doelgroepen waarvoor we écht een verschil kunnen maken.

Jouw fitte brein zorgt voor regie. Je hebt rust en overzicht. Je hebt weer focus op wat je echt belangrijk vindt in het leven. Zonder medicatie, zonder bijwerkingen. 

Hoe werkt een training?

Met de hersentraining technologie meten we je hersenactiviteit (EEG). Dat gebeurt met elektroden. Tijdens een sessie kijk je naar beeld en luister je muziek. Ondertussen laten jouw hersengolven zien waar een onbalans zit. Kun je je bijvoorbeeld slecht concentreren dan toont de monitor een storing in dat hersengebied. De ‘feedback’ houdt in dat het hersengebied dat uit balans is getraind worden om zich weer te herstellen, weer binnen de norm te komen qua golven. Zelf hoor je dat middels een signaal in beeld of geluid.

De training zorgt ervoor dat je hersenen op den duur uit zichzelf binnen de norm blijven qua golven. En dat geeft je rust en balans.

Persoonlijke coaching

Braintraining werkt altijd met aanvullende persoonlijke coaching. Waar zitten de knelpunten en hoe kun je die oplossen? Uitgaande van jouw flexibele en veerkrachtige brein, ontdek je tot heel veel meer in staat bent dan je denkt. Zowel op privégebied als op ondernemersgebied groei je.

VAN UITSTEL KOMT AFSTEL.. LET'S DO THIS!